Een illegale werkplek van een sekswerker in Tilburg. De klanten? Kort door de bocht: ,,Veel Tesla-rijders met een gezin thuis op de bank.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een illegale werkplek van een sekswerker in Tilburg. De klanten? Kort door de bocht: ,,Veel Tesla-rijders met een gezin thuis op de bank.” © Collectie toezicht

Op pad met het team tegen illegale prostitutie van Tilburg: ‘Een beetje vreemd, Ray. Krijg je heel veel vrouwen over de vloer?’

TILBURG - Bruin uitgeslagen matrassen, rolkoffers vol condooms en bijna altijd die keukenrol of doos vochtige doekjes naast het bed. Het team dat sinds een half jaar illegale prostitutie in Tilburg opspoort, kijkt nergens meer van op. ,,Overlast van blaffende honden durven mensen wel te melden, illegale prostitutie vaak niet.”

  1. Milos knipt alle elektrische kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’
    PREMIUM

    Milos knipt alle elektri­sche kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’

    BREDA/TILBURG - Jazeker heeft Milos K. (46) een psychiater, bevestigt de verdachte op de vraag van de politierechter in Breda. ,,Mijn psychiater was meneer Karadzic. Hij is op dit moment aangehouden.” Of hij verwijst naar de oud-president van de Bosnische Serviërs is niet helemaal zeker, maar het lijkt er wel op. K. laat weten ook de ontwerper van de Europese vlag te zijn, parlementslid en hij werkt nog steeds voor de NASA. ,,Ik ben gezond in mijn hoofd. Ik ben teleurgesteld hoe ik hier word behandeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.