Volledig scherm
Trappersfans tijdens de play-offs van vorig seizoen. © copyright Marc Bolsius

Open dag Trappers met documentaire ‘Blauwgeel hart’

Tijdens de jaarlijkse open dag van ijshockeyclub Tilburg Trappers wordt zondag twee keer de documentaire ‘Blauwgeel Hart’ vertoond. Om 11.30 uur en 13.30 uur gaat deze 26 minuten durende afstudeerproductie van Manon Snoeren en Lars van Mil in première. 

Zij volgden vier Trappers-supporters tijdens de laatste maanden van het afgelopen seizoen. Tijdens de open dag, die zondag om 11.00 uur van start gaat in de ijshal op Stappegoor, zijn er tal van activiteiten voor met name de jeugd. Er is een clinic, maar er kan ook vrij geschaatst worden. Verder kunnen onder meer de spelersbus en de kleedkamer worden bekeken. 

Aan het eind van de open dag speelt het eerste team van Trappers om 15.00 uur een oefenwedstrijd tegen Füchse Duisburg. De entree is gratis. 

  1. Floor Westerburgen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    Floor Westerbur­gen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    TILBURG - Floor Westerburgen is de nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg. Ze volgt Alex van Zundert op, die de stichting elf jaar leidde. Westerburgen was in het verleden verantwoordelijk voor het pr- en communicatiebeleid van het Textielmuseum en beschikt over een breed netwerk in de culturele sector. Ze gaat deze nieuwe functie vervullen naast haar huidige werkzaamheden bij het Theresialyceum. Van Zundert (69) draagt het stokje met ingang van 1 december over.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

Poll

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

  • Een centrale vuurwerkshow, alleen in het gebied daaromheen een verbod. (7%)
  • Een centrale vuurwerkshow, een vuurwerkverbod in de hele stad. (33%)
  • Vuurwerkshows op meerdere plekken in de stad, verder overal een vuurwerkverbod. (32%)
  • Doorgaan op bestaande weg: vuurwerk mag overal, behalve in enkele vuurwerkvrije zones. (28%)
879 stemmen