Het college van Oisterwijk (vlnr): wethouder Dion Dankers (PGB), wethouder Stefanie Vatta (partijloos), burgemeester Hans Janssen, wethouder Peter Smit (Algemeen Belang) en gemeentesecretaris Ineke Depmann
Volledig scherm
PREMIUM
Het college van Oisterwijk (vlnr): wethouder Dion Dankers (PGB), wethouder Stefanie Vatta (partijloos), burgemeester Hans Janssen, wethouder Peter Smit (Algemeen Belang) en gemeentesecretaris Ineke Depmann © Masja Vlaminckx

Operatie Stofkam lijkt in Oisterwijk op Operatie Grabbelton

OISTERWIJK - Ga er maar aan staan, gemeenteraad van Oisterwijk. ‘Operatie Stofkam’ staat boven het lijstje aan maatregelen die een begrotingsgat van miljoenen de komende jaren kunnen gaan dichten. ‘Operatie Grabbelton’ had ook gekund.

 1. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.
 2. Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal
  PREMIUM

  Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal

  TILBURG - Ludo van Loon ziet de glimlach van zijn vrouw nog steeds als hij luistert naar het nummer Blue Bayou van Linda Ronstadt. Een nummer waar hij zo vaak op gedanst heeft met haar, waar hij zo vaak met haar om heeft gelachen. Een nummer waar hij vrolijk van wordt, maar ook een beetje droevig nu de liefde van zijn leven alweer acht jaar geleden overleden is. Maagkanker, was de diagnose. Maar toen die vaststelling kwam, was er eigenlijk al niks meer aan te doen. 43 jaar huwelijk voorbij.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.