Volledig scherm
PREMIUM
Het college van Oisterwijk (vlnr): wethouder Dion Dankers (PGB), wethouder Stefanie Vatta (partijloos), burgemeester Hans Janssen, wethouder Peter Smit (Algemeen Belang) en gemeentesecretaris Ineke Depmann © Masja Vlaminckx

Operatie Stofkam lijkt in Oisterwijk op Operatie Grabbelton

OISTERWIJK - Ga er maar aan staan, gemeenteraad van Oisterwijk. ‘Operatie Stofkam’ staat boven het lijstje aan maatregelen die een begrotingsgat van miljoenen de komende jaren kunnen gaan dichten. ‘Operatie Grabbelton’ had ook gekund.

Op de Lijst van Dion Dankers, wethouder financiën, wemelt het van de kruimels en botte bijlen. ‘Welzijnswerk stoppen’ valt in die laatste categorie. Het leidde maandagavond tot een oploop van verontruste instanties, die hun subsidies al in rook op zagen gaan.

  1. Floor Westerburgen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    Floor Westerbur­gen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    TILBURG - Floor Westerburgen is de nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg. Ze volgt Alex van Zundert op, die de stichting elf jaar leidde. Westerburgen was in het verleden verantwoordelijk voor het pr- en communicatiebeleid van het Textielmuseum en beschikt over een breed netwerk in de culturele sector. Ze gaat deze nieuwe functie vervullen naast haar huidige werkzaamheden bij het Theresialyceum. Van Zundert (69) draagt het stokje met ingang van 1 december over.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

Poll

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

  • Een centrale vuurwerkshow, alleen in het gebied daaromheen een verbod. (8%)
  • Een centrale vuurwerkshow, een vuurwerkverbod in de hele stad. (33%)
  • Vuurwerkshows op meerdere plekken in de stad, verder overal een vuurwerkverbod. (34%)
  • Doorgaan op bestaande weg: vuurwerk mag overal, behalve in enkele vuurwerkvrije zones. (25%)
630 stemmen