Volledig scherm
De auto die de dieven gebruikten om zich met geweld een toegang tot de pinautomaat te verschaffen, lieten ze in de Dr. Ringersstraat achter. foto Erik Haverhals/FPMB

Pinautomaat opgeblazen in Waalwijk

WAALWIJK - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven de pinautomaat van een bank aan de Dr. Ringersstraat opgeblazen.

Wat buit gemaakt is, was zaterdagmorgen nog niet bekend. Voor de automaat opgeblazen werd, ramden de dieven de deur van de automaatruimte met een personenauto. Na de ontploffing lagen de onderdelen van de automaat aan de overkant van de straat in het gras. De dieven lieten de 'ram-auto' ter plaatse achter. De recherche stelt een onderzoek in.

  1. ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakkelijk’, vindt de raadsman van R.
    PREMIUM

    ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakke­lijk’, vindt de raadsman van R.

    TILBURG - Roy R. uit Tilburg had gesmeekt om hulp, van wie dan ook. Nadat hij het huis uit moest, en zijn moeder hem niet hielp aan zijn medicatie, ging het mis. Hij schold twee agenten helemaal verrot. Onder meer. ,,Maar ik geef het je te doen. Zo'n jongen, net 18, zonder inkomen, zonder dak, zonder medicijnen en die moet zich dan toch nog aan de regels houden. Bij Jeugdzorg en Reclassering zijn tekorten en wordt hij niet geholpen. Eigenlijk gênant dat het zo gaat", vindt zijn raadsman.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.