Volledig scherm
PREMIUM
In de grote tent van het Pleinfestival in Kaatsheuvel is het vier dagen feest voor iedereen © Rudolf Robben

Pleinfestival in Kaatsheuvel is een feest voor iedereen

KAATSHEUVEL - Vier dagen lang viert Kaatsheuvel feest tijdens het Pleinfestival met diverse activiteiten voor jong en oud. De succesformule achter het feest? ‘We bieden voor elk wat wils.’

Op zaterdagmiddag is het gezellig druk op de kermis en in de feesttent op het Anton Pieckplein, midden in Kaatsheuvel. Het Pleinfestival begon donderdagmiddag en eindigt zondagmiddag. Pleinfestival-voorzitter Joost van de Wouw: ,,Het is de 36ste keer, waarvan de laatste vier edities weer met vier dagen. We begonnen donderdagmiddag voor de allerkleinsten en 's avonds optredens van Lay's Angel en Damage Control, de winnaars van de bandstrijd, een talentenjacht voor bands. Vrijdagmiddag seniorenmiddag en 's avonds foute party. Zaterdagmiddag is voor de basisschooljeugd en daarna weer feest in de tent met het Meezingfestijn.” 

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.