Volledig scherm

Poging tot straatroof in Kaatsheuvel: slachtoffer belaagd door twee mannen

KAATSHEUVEL - Een persoon is zondag bijna het slachtoffer geworden van een straatroof in Kaatsheuvel. Twee mannen probeerden geld te stelen van een fietser.

De mannen in een lange, lage, donkere personenauto sneden het slachtoffer af op de Waalwijksebaan in Kaatsheuvel. Een van de mannen stapte uit en wilde geld van het slachtoffer. Het slachtoffer gaf aan niets te hebben, werd vervolgens geslagen door die man en deze dwong hem mee te komen. Het slachtoffer wist uiteindelijk toch te ontsnappen. 

De daders betroffen twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud met een geschatte lengte van 1.80 meter. Allebei de mannen hadden een slank en sportief postuur. De recherche doet onderzoek.

  1. 450 fietstochten voor de Old Bikers: ‘Het is inmiddels knap om ergens te fietsen waar we nog niet eerder fietsten’

    450 fietstoch­ten voor de Old Bikers: ‘Het is inmiddels knap om ergens te fietsen waar we nog niet eerder fietsten’

    HILVARENBEEK- ,,Het wordt een stevige rit vandaag”, is de mededeling van ritmeester Ed van Kordelaar, die een tocht van zestig kilometer heeft uitgestippeld. Traditiegetrouw start de ochtend met koffie en gebak. Ondanks de jubileumrit ontbreken twaalf leden waardoor ‘slechts’ negen man aanwezig is. Ook de twee initiatiefnemers Ben Wegdam en Walter Scheepens moeten vandaag verstek laten gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.