Politiebureau Tilburg ontruimd na flinke hoestbuien van agenten, vijf mensen nagekeken in ambulance

VIDEOTILBURG - Het politiebureau van de Groene Beemden aan de Brucknerlaan in Tilburg Noord is woensdag aan het begin van de middag enige tijd ontruimd geweest. Aanleiding is een aantal flinke hoestbuien van agenten en andere mensen die binnen waren. 

Ook hadden sommige mensen last van hun ogen. Zo'n 25 mensen die binnen waren zijn opgeroepen om voor de zekerheid naar buiten te gaan. Vijf mensen zijn in een ambulance gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer is opgeroepen om metingen te verrichten. De hulpdiensten wilden uitsluiten dat er binnen een gevaarlijke stof hangt. Wat de uitkomst daarvan is, wordt later bekend. 

Volledig scherm
Hulpdiensten bij het bureau in Tilburg. © Toby de Kort
Volledig scherm
Hulpdiensten bij het bureau in Tilburg. © Toby de Kort
  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.