Poppodium 013 in Tilburg moet vanwege de coronacrisis tien mensen ontslaan. Met de huidige regelgeving is het onmogelijk een goede exploitatie te hebben. FOTO SEM VAN DER WAL
Volledig scherm
Poppodium 013 in Tilburg moet vanwege de coronacrisis tien mensen ontslaan. Met de huidige regelgeving is het onmogelijk een goede exploitatie te hebben. FOTO SEM VAN DER WAL © ANP

Poppodium 013 slankt af en ontslaat tien mensen

TILBURG - Poppodium 013 in Tilburg gaat tien mensen ontslaan. ,,De  1,5 meter samenleving zal nog lang van kracht blijven. Daardoor is het voor ons niet mogelijk om een podium als 013 met een gezonde exploitatie te draaien", aldus 013-directeur Frens Frijns.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrikkelijk’
  PREMIUM

  OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrik­ke­lijk’

  TILBURG/BREDA - Een vriend kende iemand die zelf speelgoed maakt. Of M. van W. niet mee een bedrijfje wilde oprichten om dat te verkopen. Vervolgens hoort ze niets meer, maar laat de bank weten dat er fraude wordt gepleegd met de bankrekening van die kersverse onderneming. ,,We worden op het moment overspoeld met dit soort dochter in nood-fraude”, verzucht de officier van justitie bij de politierechter in Breda.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.