Het pleidooi om te wachten met het omploegen klinkt nog in de raad en vanuit de ondernemers, maar het gras is al verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pleidooi om te wachten met het omploegen klinkt nog in de raad en vanuit de ondernemers, maar het gras is al verdwenen. © Jan van Eijndhoven

Populaire grasveldjes Piushaven al omgeploegd: ‘Heel kortzichtig’

TILBURG - Ondernemers aan de Piushaven en politieke partij Lokaal Tilburg zijn onaangenaam verrast: de gemeente heeft de grasveldjes tegenover Villa Pastorie en bij De Werf al omgeploegd. Een pleidooi ‘om daar nog mee te wachten’ kwam te laat. ,,Alleen de direct omwonenden zijn gehoord”, zegt Marly Hendrickx namens de ondernemers. 

 1. Glitterjurkje over? Kettingkledingruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis
  PREMIUM

  Glitter­jurk­je over? Kettingkle­ding­ruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis

  TILBURG - Duurzaam shoppen én meteen je buurt leren kennen. Het kan met kettingkledingruil. Ruim 150 vintage kleding-liefhebbers in Tilburg hebben zich er inmiddels bij aangesloten. Het concept: 15 tassen vol tweedehands kleding breng je zelf van deelnemer naar deelnemer. Je haalt eruit wat je mooi vindt en stopt er kleding in die je niet meer draagt. Wél alleen schone en goed onderhouden kledingstukken.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Op Boerderijsafari in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'
  Play

  Op Boerder­ijsa­fa­ri in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'

 2. Gewonde bij schietpartij in Waalwijk, man aangehouden
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Waalwijk, man aangehou­den

Tilburg e.o.