Hoge spiegels, veel licht en met een grote bar in het midden van de zaak: Hooked is klaar voor de opening. Met Giel van Schaaijk aan de toog.
Volledig scherm
Hoge spiegels, veel licht en met een grote bar in het midden van de zaak: Hooked is klaar voor de opening. Met Giel van Schaaijk aan de toog. © Jan van Eijndhoven

‘RAK-man’ opent mediterrane bar in Tilburgse binnenstad: ‘Even aanwijzen wat je lekker lijkt’

TILBURG - Een mediterrane bar waar het eten voor je neus wordt klaargemaakt, daar ontbrak het volgens chefkok en ondernemer Giel van Schaaijk nog aan in Tilburg. Hij werd in het buitenland verliefd op zo’n zaak, het vormt de inspiratie voor Hooked. De nieuwe horecazaak is vanaf zaterdag open. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.