Paul Kremers is een van de omwonenden van het nieuwe zonnepark aan de Beeksedijk die tegen is. Hij was overigens geen partij in de rechtszaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Kremers is een van de omwonenden van het nieuwe zonnepark aan de Beeksedijk die tegen is. Hij was overigens geen partij in de rechtszaak. © Pix4Profs/Jan Stads

Rechter kijkt naar zonnepark Beeksedijk: zijn alle procedures goed gevolgd?

GOIRLE/BREDA - Met een lijst aan juridische argumenten proberen drie ondernemers in Goirle de komst van een zonnepark aan de Beeksedijk tegen te houden. De bestuursrechters moeten daar nu een oordeel over vellen. Het draait voor de tegenstanders niet alleen om formele regels. ,,Dit heeft zo'n grote impact op het gebied. Het wordt helemaal overhoop gezet.”

 1. Honderden bloemen voor verongelukte Jayden (12): ‘Een drukke, maar vooral lieve en opgewekte jongen’
  PREMIUM
  update + video

  Honderden bloemen voor verongeluk­te Jayden (12): ‘Een drukke, maar vooral lieve en opgewekte jongen’

  TILBURG - Een schat van een jongen. Lief, opgewekt en altijd vrolijk. Maar ook een beetje een stuntpiloot, altijd buiten, druk en ja, soms ‘een rotjong'. Jayden van Lieshout was tot dinsdag misschien wel alles wat een 12-jarig jongetje een 12-jarig jongetje maakt. Woensdag herdenken vrienden en familie, maar ook de ijscoman en Willem II de verongelukte Jayden met bloemen langs de Ringbaan-Zuid.
 2. Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’
  PREMIUM

  Piepjonge bedrijven verlossen Brabant van coronaslot: ‘Maar wij zijn niet de cowboys’

  DEN BOSCH - SpoedtestCorona en Wij Testen Op Corona. Zo heten de piepjonge bedrijven die nu de grote taak krijgen om Brabant van het coronaslot te halen. Half mei openen ze meerdere locaties voor de toegangstesten die dan nodig zijn om weer naar theater, bioscoop, popzaal, festival of voetbalstadion te mogen. Dat alles onder de vlag van Stichting Open Nederland, die gaat over Testen voor Toegang.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg
  Play

  Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg

 2. Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'
  Play

  Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'

Tilburg e.o.