Wijkevoort vanuit de lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkevoort vanuit de lucht. © Beeld werkt

‘Reeshof Aan Zet’: actiegroep probeert bedrijventerrein Wijkevoort toch nog tegen te houden

TILBURG - Een strijd van David tegen Goliath? Ja. Maar vechten tegen de bierkaai? Nee, dat gaat te ver. De gemeentelijke trein stoomt door, maar de actiegroep Reeshof Aan Zet probeert het toch: voorkomen dat het agrarisch gebied Wijkevoort vol komt te staan met bedrijfsgebouwen.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Voice-deelneemsters zijn ‘aanstellers en uit op geld’: ‘Reacties op mijn verhaal maken mij verdrietig’
  PREMIUM
  video

  Voi­ce-deelneem­sters zijn ‘aanstel­lers en uit op geld’: ‘Reacties op mijn verhaal maken mij verdrietig’

  Ze ‘stellen zich aan’ én ‘zijn uit op een dikke zak met geld’. De Voice-deelneemsters die met hun verhaal naar buiten zijn getreden ontvangen in de eerste plaats veel steun en waardering, maar er is ook ongeloof over de ophef ‘die niet eens een verkrachting was’. ,,Sommige reacties maken me zo verdrietig”, reageert de Brabantse Voice-deelneemster die zich eerder deze week uitsprak.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.