Het terrein van de voormalige Heidehoeve ligt net binnen de komgrens van Tilburg, maar zowat tegen Riel aan. Er zijn plannen in de maak om hier een grootschalige woonvoorziening voor arbeidsmigranten te bouwen.
Volledig scherm
Het terrein van de voormalige Heidehoeve ligt net binnen de komgrens van Tilburg, maar zowat tegen Riel aan. Er zijn plannen in de maak om hier een grootschalige woonvoorziening voor arbeidsmigranten te bouwen. © Hein Eikenaar

Rielse petitie tegen Tilburgs huisvestingsplan arbeidsmigranten al 900 keer getekend

RIEL - In drie dagen tijd hebben 900 mensen de petitie getekend tegen de mogelijke komst van een groot wooncomplex voor arbeidsmigranten aan de Rielseweg in Tilburg. De locatie ligt tegen de gemeentegrens van het 2900 inwoners tellende dorp aan.

 1. Het Koster-tijdperk bij Willem II: van Europees voetbal en de bekerfinale naar degradatiestrijd en ontslag
  PREMIUM
  Overzicht

  Het Kos­ter-tijd­perk bij Willem II: van Europees voetbal en de bekerfina­le naar degradatie­strijd en ontslag

  Adrie Koster is dinsdagochtend ontslagen als trainer van Willem II. Daarmee komt er een eind aan zijn tijd in Tilburg, waar hij ruim tweeënhalfjaar langs de lijn stond. Met de club bereikte hij de finale van het bekertoernooi en plaatste hij zich voor Europees voetbal. Dit seizoen gaat het echter stukken minder. Na slechts tien punten uit achttien duels en een serie van vijftien duels met slechts één zege moet hij nu het veld ruimen. Een overzicht van het tijdperk Koster.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. PSV en Bavaria zamelen glas in voor ondernemers: 'Ik kon natuurlijk niet met maar één kratje komen'
  Play

  PSV en Bavaria zamelen glas in voor onderne­mers: 'Ik kon natuurlijk niet met maar één kratje komen'

 2. Argentijnen vechten tegen gigantische bosbranden
  Play

  Argentij­nen vechten tegen giganti­sche bosbranden

Tilburg e.o.