Volledig scherm
PREMIUM
Herberg Den Hemel is bijna klaar. © Jeroen Verhelst / Beeld Werkt

Rieten kap Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek als kroon op het werk

HILVARENBEEK - Het zijn vaak de prachtigste verhalen die Danique van Beurden te horen krijgt. Nu de geheel vernieuwde Herberg Den Hemel bijna klaar is, wordt ze steeds vaker aangeklampt door oudere Hilvarenbekenaren. ,,Ze vertellen hoe ze op deze plek vroeger altijd een borreltje dronken, of hun latere echtgenote ontmoetten. Zeker sinds die rieten kap erop ligt zijn de reacties overweldigend", zegt Danique.

Een grotere vorm van waardering is voor de Hilvarenbeekse nauwelijks denkbaar. Anderhalf jaar geleden nam ze samen met partner Kris Zigenhorn en (schoon)broer Pim van Beurden de historische Herberg Den Hemel over, om het verouderde pand vervolgens tot de grond af te breken. Sindsdien verrees er een imposant nieuw restaurant langs de entree van Hilvarenbeek. Het rieten dak, aangebracht door het Diessense dakdekkersbedrijf De Laat, is de gouden kroon op het werk. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.