Volledig scherm
Xtc-pillen. Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Rijenaar (33) opgepakt met vuurwerk in zijn auto en drugs in zijn onderbroek

TILBURG - Een 33-jarige man uit Rijen die maandagochtend vroeg werd opgepakt in Tilburg, bleek bij een controle in het bezit van behoorlijk wat drugs. Ook was hij onder invloed van amfetamine en had hij illegaal vuurwerk in zijn auto. Zijn rijbewijs is afgepakt. 

Volgens de politie werd de man opgepakt tijdens een routinecontrole. Hij reed bij La Defense, vlakbij industrieterrein Katsbogte. 

Op de bijrijdersstoel lagen een flacon GHB en twee boterhamzakjes amfetamine. In de kofferbak lagen zes stukken illegaal vuurwerk. Hij gaf toe dat hij twee lijntjes amfetamine had gebruikt voor hij achter het stuur kroop. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. 

Daar bleek hij nog meer drugs te hebben. In zijn onderbroek zaten vier flesjes GHB en nog een boterhamzakje met amfetamine. Bij huiszoeking vonden agenten ook nog eens 26 gram amfetamine en vier xtc-pillen. Volgens de man zelf niet bedoeld om mee te handelen. De drugs zijn allemaal bedoeld voor eigen gebruik en voor vrienden, zo verklaarde hij. 

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.