Rock-'n-roll in de keuken van chefkok Koos de Wolf: ‘Dat zweverige koken, lalala, daar hou ik niet van’

Kijkje in de keuken-serieZa 26 sept: Alles in het leven moet je met aandacht en liefde doen. De Tilburgse chefkok Koos de Wolf herhaalt het in het interview tot vier keer toe. Alles: van werken tot kopje koffie drinken. ,,Nee, natuurlijk lukt dat niet altijd. Het gaat erom dat je het probeert."

In samenwerking met indebuurt Tilburg

  1. Dramatisch Willem II lijkt rijp voor slachtbank: 'Vrezen voor degradatie'
    Play

    Dramatisch Willem II lijkt rijp voor slachtbank: 'Vrezen voor degradatie'

  2. Ex-dakloze Ron schildert zijn depressies weg en prijkt nu op t-shirts: 'Ik word 's morgens wakker en ik lach'
    Play

    Ex-dakloze Ron schildert zijn depressies weg en prijkt nu op t-shirts: 'Ik word 's morgens wakker en ik lach'

Tilburg e.o.