Volledig scherm
Rigo met zijn bokje Mikey © Tom Tacken/BD

Rode Kruis heeft Rigo dekens en heet water gebracht

TILBURG - Met dekens en heet water is het Rode Kruis donderdagmiddag afgereisd naar het bosje langs de A58, waar de dakloze Tilburger Rigo de kou moet weerstaan. ,,Als onafhankelijke organisatie leveren wij noodhulp voor mensen die buiten de boot vallen", verklaart coördinator Fenna Farenhorst.

Niet alleen het Rode Kruis trekt zich het lot aan van Rigo. De Tilburgse Sportschool Team Smits liet donderdag weten jassen die ze voor daklozen hebben ingezameld naar Rigo te willen brengen. 

Rigo wil alleen hulp aanvaarden van instanties onder zijn eigen voorwaarden. Zo wil hij geen afstand doen van zijn bokje Mikey.  

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.