Routinecontrole in Hilvarenbeek leidt tot vondst van honderd kilo ‘wit poeder’ en vuurwapen in woning

VideoHILVARENBEEK - Een routinecontrole van de politie leidde zondagavond naar een grote drugsvondst in Hilvarenbeek. In een woning aan de Slibbroek vonden agenten maar liefst 100 kilo wit poeder, waarschijnlijk cocaïne.

 1. Er zijn hakenkruizen en Jodensterren verkocht: waar ligt de grens op de ‘Nazibeurs’?
  PREMIUM

  Er zijn hakenkrui­zen en Jodenster­ren verkocht: waar ligt de grens op de ‘Nazibeurs’?

  TILBURG - Nadat er een gedragen Jodenster werd verkocht op ‘zijn’ beurs, deden Joodse organisaties aangifte tegen Tilburger Gaston Vrolings. De organisator en eigenaar van een webwinkel vol spullen uit de Tweede Wereldoorlog heeft echter geen kwaad in zin, zegt de historicus zelf. Een gesprek over de fascinatie voor nazi-Duitsland en wat er wel en niet kan op de ‘Nazibeurs’. ,,Noem het alsjeblieft niet zo. Verschrikkelijke term.”
 2. Tas met seksspeeltjes en duizenden euro’s contant: ‘We waren gewoon op vakantie’
  PREMIUM

  Tas met seksspeel­tjes en duizenden euro’s contant: ‘We waren gewoon op vakantie’

  KAATSHEUVEL - Condooms, olie, lingerie, een zweepje, een schriftje met bedragen en duizenden euro’s aan contant geld. De politie houdt twee Colombiaanse vrouwen aan als ze al deze spullen zien in het chalet van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel. Onterecht, zo laten ze de politierechter in Breda weten. Ze waren gewoon op vakantie. ,,Nederland is een mooi land. Ik heb altijd de natuur willen zien hier.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.