Steevast is Roze Maandag de drukste kermisdag die honderdduizenden mensen op de been brengt. In 2019 werd de 29e editie van de dag van ‘gelijkwaardigheid en acceptatie’ gehouden.
Volledig scherm
Steevast is Roze Maandag de drukste kermisdag die honderdduizenden mensen op de been brengt. In 2019 werd de 29e editie van de dag van ‘gelijkwaardigheid en acceptatie’ gehouden. © Jan van Eijndhoven

Roze Maandag slaat jaar over

Di 7 juli: Omdat er toch een kermis in Tilburg komt, was er ook even hoop voor Roze Maandag. In wat voor vorm dan ook. Maar de organisatie heeft besloten om - op enkele livestreams na - een jaartje over te slaan. 

  1. Rechter steunt Lustwarande: mogelijk toch tonnen subsidie provincie voor exposities in Oude Warande
    PREMIUM

    Rechter steunt Lustwaran­de: mogelijk toch tonnen subsidie provincie voor exposities in Oude Warande

    TILBURG - Lustwarande, de jaarlijkse beeldenexpositie in de Oude Warande in Tilburg, rekent erop dat de provincie Brabant alsnog met tonnen subsidie over de brug komt. Dat baseert artistiek directeur Chris Driessen op een uitspraak van de rechtbank in Den Bosch. Die heeft het besluit van de provincie om geen subsidie toe te kennen van tafel geveegd. Er is veel onduidelijkheid over hoe de beslissing tot stand is gekomen, aldus de rechter.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.