Volledig scherm
Een spannende caviarace tijdens de jaarmarkt in Baarschot. © Comité Baarschot

Ruim 100 kramen op Jaarmarkt Baarschot

BAARSCHOT – Het is één van de eerste jaarmarkten in de vakantieperiode die in de regio wordt georganiseerd en daarom kan de jaarmarkt in Baarschot altijd op veel belangstellenden rekenen. Dat blijkt ook uit het aantal kramen. Het organiserende Comité Baarschot zorgt er zondag 15 juli voor dat ruim 100 kramen in de kern staan opgesteld met keuze uit volop koopwaar. 

Voor de kinderen is een speciale kindermarkt ingericht. Een bijzonder onderdeel op de jaarmarkt is de tentoonstelling van oude tractoren en historische werktuigen. Voor de kinderen ook genoeg vertier bij onder andere het springkussen, de zandhoek, bungeejump en timmerhoek. Vertier ook bij de ballonnenclown en glittertattoo. Nieuwe onderdelen dit jaar zijn de stand van Topvogel, Paard- en ponyplezier en eendjes hengelen.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree ten bate van de activiteiten van het Comité Baarschot is euro 2. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.