Volledig scherm
Ruud van de Ven (Algemeen Belang) © Masja Vlaminckx

Ruud van de Ven bedankt als lid van Algemeen Belang in Oisterwijk

MOERGESTEL - Moergestelnaar Ruud van de Ven heeft bedankt als partijlid van Algemeen Belang. Hij was drie termijnen lang fractievoorzitter van die partij in de gemeenteraad van Oisterwijk. 

Volgens Van de Ven is goed overleg met het partijbestuur aan zijn besluit voorafgegaan. Zijn publieke uitlatingen zouden soms botsen met de standpunten van AB. Ook wil Van de Ven zich vrijelijk in kunnen zetten voor de Dorpsraad van Moergestel.

Noud Smits

Ten tijde van de laatste gemeenteraadsverkiezingen, waarbij Van de Ven niet meer verkiesbaar was, gaf hij al uiting aan zijn onvrede over de partij. Zo nam hij het Algemeen Belang kwalijk dat zij uitgerekend op de dag van de uitvaart van oprichter Noud Smits met een juichend persbericht over hun kandidatenlijst naar buiten waren gekomen.

  1. Organisaties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekondigde bezuinigingen

    Organisa­ties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekon­dig­de bezuinigin­gen

    GOIRLE - Nog voordat de burgerraadsleden vanavond iets mogen vinden over de voorstellen om te bezuinigen in Goirle, willen zes personen een voorzetje geven. Loek Sijbers van Factorium, Peter Kok van de Bibliotheek Midden-Brabant, Paul van Aanholt van schoolbestuur Edu-Ley, Marcel Konings van de Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle, Sanne Weustink van het Jan van Besouw en Piet Colpaart op persoonlijke titel komen inspreken.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.