Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Scheidsrechter bewusteloos geslagen tijdens bekerfinale in zaalvoetbalcompetitie Tilburg universiteit

TILBURG - Een potje zaalvoetbal in de studentensporthal van de Tilburgse universiteit is twee weken geleden volledig uit de hand gelopen. Op die bewuste vrijdag, in de rust van de ‘Grote Beker Finale’ tussen twee zaalvoetbalteams, is de scheidsrechter mishandeld.

Een toeschouwer was het klaarblijkelijk niet eens met het optreden van de arbiter. In de rust verliet hij de tribune, zocht de scheidsrechter op en gaf hem een klap in zijn gezicht. De politie zoekt getuigen.

Update:

De politie laat in een reactie weten dat het onduidelijk is waarom de man de scheidsrechter aanviel. Er zijn tot op heden geen tips binnengekomen. De aangevallen scheidsrechter ervaart nog steeds problemen na het incident. Hij heeft er zowel fysiek als mentaal last van. De politie doet geen uitspraken over de opgelopen verwondingen.

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.