Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Roel Paridaans van Rennevoirt. © Rudolf Robben

Schooldirecteur Berkel-Enschot dacht aan aannamestop: ‘Buikpijn als ik ouders nee moest verkopen’

BERKEL-ENSCHOT - De drie basisscholen in Berkel-Enschot werden in 2018 bijna overspoeld door nieuwe aanmeldingen. Er werd zelfs gedacht aan een aannamestop.

Het bezorgde Roel Paridaans, directeur van de Jenaplanschool Rennevoirt, de nodige kopzorgen. Zijn school is de kleinste van de drie en zat qua ruimte al krap in zijn jas. ,,Jaarlijks schrijven de drie basisscholen in Berkel-Enschot zo'n 130 vierjarigen in. De prognose voor 2018 was 150 maar het werden er uiteindelijk 170.”

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.