Volledig scherm
Archieffoto © ANP

Seinstoring in Brabant opgelost, treinverkeer hervat

De NS kampte dinsdagochtend met een flinke seinstoring in Brabant. Op verschillende trajecten reden minder treinen. Reizigers moesten rekening houden met een extra reistijd tot 30 minuten.

Door een wisselstoring tussen Breda en Roosendaal reden er op dat traject enige tijd geen treinen. Dat duurde ongeveer tot 13.15 uur. De NS zette bussen in tussen Breda en Etten-Leur.

Tussen Dordrecht en Breda reden enige tijd geen intercity’s. Die storing kon rond 10.00 uur worden hersteld. Tussen Den Bosch en Oss reden er minder sprinters, maar die storing kon rond 11.00 worden verholpen. De NS zette tijdelijk stopbussen in tussen Den Bosch en Oss.

Ook tussen Breda en Tilburg reden minder treinen vanwege de seinstoring. Die storing was ook rond 11.00 uur voorbij.

  1. Mobiele daklozenopvang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terugbrengt’
    PREMIUM

    Mobiele daklozenop­vang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terug­brengt’

    TILBURG - De caravan die Tilburger Joshua Campbell (38) jaarlijks neerzet voor daklozen in de Nimrodstraat in Tilburg is dinsdag verdwenen. Tijdens de koude nachten legt de Tilburger, die zelf ook een tijd op straat sliep, brood en dekens erin voor mensen die dat hard nodig hebben. ,,Maar een vriend belde mij gisteren om te vertellen dat hij er iemand mee weg zag rijden.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.