Volledig scherm
Archieffoto © ANP

Seinstoring in Brabant opgelost, treinverkeer hervat

De NS kampte dinsdagochtend met een flinke seinstoring in Brabant. Op verschillende trajecten reden minder treinen. Reizigers moesten rekening houden met een extra reistijd tot 30 minuten.

Door een wisselstoring tussen Breda en Roosendaal reden er op dat traject enige tijd geen treinen. Dat duurde ongeveer tot 13.15 uur. De NS zette bussen in tussen Breda en Etten-Leur.

Tussen Dordrecht en Breda reden enige tijd geen intercity’s. Die storing kon rond 10.00 uur worden hersteld. Tussen Den Bosch en Oss reden er minder sprinters, maar die storing kon rond 11.00 worden verholpen. De NS zette tijdelijk stopbussen in tussen Den Bosch en Oss.

Ook tussen Breda en Tilburg reden minder treinen vanwege de seinstoring. Die storing was ook rond 11.00 uur voorbij.

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.