Marja Droomers (66) uit Berkel-Enschot ontving gisteren de Sint-Janspenning voor 35 jaar inzet voor de kerk en parochie in Berkel-Enschot.
Volledig scherm
Marja Droomers (66) uit Berkel-Enschot ontving gisteren de Sint-Janspenning voor 35 jaar inzet voor de kerk en parochie in Berkel-Enschot. © Rudolf Robben

Sint-Janspenning voor Marja Droomers

BERKEL-ENSCHOT - Marja Droomers (66) uit Berkel-Enschot ontving gisteren de Sint-Janspenning voor 35 jaar inzet voor de kerk en parochie in Berkel-Enschot. Ze was gastvrouw, secretaresse en hulp in allerlei zaken voor meerdere pastores en pastoraal werkers. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.