Sjef en Janneke Coolen in hun eigen zaak Sjef Coolen interieur.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjef en Janneke Coolen in hun eigen zaak Sjef Coolen interieur. © Alegria Ioannidis

Sjef en Janneke werden opnieuw verliefd in het ziekenhuis: ‘We hebben de chirurgen uitgenodigd op de bruiloft’

BERKEL-ENSCHOT - Het lot kan soms vreemde wegen in petto hebben voor mensen. Daar weten Sjef en Janneke Coolen alles van. Nadat de twee na een lang huwelijk in 2015 besloten om te scheiden, had het contact zomaar meteen over kunnen zijn. Toch liep het anders en sinds november vorig jaar zijn ze juist weer getrouwd.

Sjef en Janneke Coolen ontmoetten elkaar in een discotheek in Benidorm in 1979 en sindsdien zijn de twee hartstikke gek op elkaar. Toch zijn ze in 2015 gescheiden. ,,We waren allebei zó druk met de zaak, we leefden langs elkaar heen”, vertelt Janneke. 

  1. Tilburg akelig leeg in coronatijd

    Tilburg akelig leeg in coronatijd

    TILBURG -Het contrast met de buitenwereld kan haast niet groter zijn dan bij de AH op het Korvelplein. Niet dat het er per se drukker is dan op een andere zaterdag- of zondagmiddag, maar in het tamelijk tamme landschap van het straatleven, doet het gekrioel van boodschappenwagentjes ineens aan als een overvolle winkelstraat in, pakweg, Tokio. Dit wordt mede veroorzaakt door de nieuwe maatregelen. Wat tot voor kort zowel in- als uitgang mocht zijn, is nu opgesplitst: ingang aan de zijkant, uitgang aan de voorkant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.