Volledig scherm
Op de plaats van de steekpartij vond de politie een mes, dat werd veilig gesteld voor onderzoek. © Wijkagenten Tilburg

Slachtoffer steekpartij maakt foto van vluchtende dader in Tilburg die wordt opgespoord

TILBURG - Een man is vrijdagmiddag met een mes gestoken op de Statenlaan in Tilburg en daarbij gewond geraakt. De dader vluchtte, maar is gevonden dankzij een foto die het slachtoffer had gemaakt van zijn auto.

Het slachtoffer had zelf de politie gebeld toen hij bedreigd werd met het mes. Even later werd hij daadwerkelijk gestoken en raakte daarbij gewond, zo laat een wijkagent op Instagram weten. De steker vluchtte toen de wijk in, in zijn auto. Op de plaats van de steekpartij vond de politie een mes (zie foto), dat werd meegenomen voor onderzoek.

Omdat het slachtoffer foto's heeft kunnen maken van de auto waarin de dader vluchtte, heeft de politie vanmiddag gezocht naar de auto. Die werd niet gevonden, maar door recherchewerk werd wel zijn telefoonnummer achterhaald. De politie belde hem op, waarna hij is zelf naar het politiebureau kwam om zich te melden. Hij is daar aangehouden voor onderzoek. 

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.