Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe woon- en winkelcomplex aan de Hilverstraat. © Erik van Hest / BD

Spanningen lopen op in conflict rond Anytime Fitness in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - De initiatiefnemers van Anytime Fitness in Hilvarenbeek weten pas in november of ze hun sportschool aan de Hilverstraat mogen openen. Buurman Jan Mooren heeft van de Raad van State vier weken extra de tijd gekregen om zijn bezwaren te onderbouwen. Ondertussen heeft hij ook hoger beroep aangetekend tegen de vergunning voor broodjeszaak Big Bread Kitchen.

De initiatiefnemers van de fitnesszaak in het nieuwe woon- en winkelcomplex aan de Hilverstraat, wachten al sinds april op groen licht. Buurman Mooren houdt de opening tegen omdat hij vreest voor overlast. Daarnaast vind hij dat de gemeente nooit een vergunning had mogen verlenen omdat er al te veel sportscholen zouden zijn in Hilvarenbeek. De zoon van Mooren is eigenaar van sportschool Multifit aan de Slibbroek.

  1. Organisaties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekondigde bezuinigingen

    Organisa­ties spreken raad Goirle vanavond toe over aangekon­dig­de bezuinigin­gen

    GOIRLE - Nog voordat de burgerraadsleden vanavond iets mogen vinden over de voorstellen om te bezuinigen in Goirle, willen zes personen een voorzetje geven. Loek Sijbers van Factorium, Peter Kok van de Bibliotheek Midden-Brabant, Paul van Aanholt van schoolbestuur Edu-Ley, Marcel Konings van de Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle, Sanne Weustink van het Jan van Besouw en Piet Colpaart op persoonlijke titel komen inspreken.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.