Forensische opsporings-medewerkers van de politie doen brandonderzoek bij het uitgebrande gebouw aan de Kapitein Rondairestraat in Tilburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Forensische opsporings-medewerkers van de politie doen brandonderzoek bij het uitgebrande gebouw aan de Kapitein Rondairestraat in Tilburg. © Erik Haverhals

Speurhond zoekt mee naar antwoorden over brand in bedrijfspand Tilburg

TILBURG - Drie dagen na de grote brand in een bedrijfspand op het Tilburgse industrieterrein Loven zijn er nog veel vragen onbeantwoord. De verzekering doet onderzoek. Een speurhond helpt de forensische opsporing van de politie bij het zoeken naar de oorzaak van de brand. Conclusies vallen daar nu niet uit te trekken.

  1. Tilburgse kickbokser gaat eindelijk zijn debuut maken bij ONE: ‘Ik zal en moet winnen’

    Tilburgse kickbokser gaat eindelijk zijn debuut maken bij ONE: ‘Ik zal en moet winnen’

    Eindelijk is het dan zover voor de Tilburgse kickbokser Tayfun Özcan (29). Na ruim een jaar wachten door corona maakt het lichtgewicht op vrijdag 30 juli zijn debuut bij ONE Championship. In Singapore treft Özcan in de persoon van meervoudig Glory-kampioen Sitthichai Sitsongpeenong meteen een pittige tegenstander. Maar de voormalige Enfusion-wereldkampioen heeft zoals altijd een rotsvast vertrouwen in zichzelf: ,,Ik moet en zal winnen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.