Volledig scherm
PREMIUM
De spoedeisende hulp bij het ETZ Elisabeth. © Hein Eikenaar/BD

Spoedeisende hulp ETZ Elisabeth verbouwd: vanaf maandag meer patiënten verwacht

TILBURG - Met dagelijks naar verwachting 120 patiënten wordt het vanaf maandag 27 mei een heel stuk drukker op de spoedeisende hulp bij het ETZ, locatie Elisabeth. Door patiënten, afhankelijk van hun verwondingen, te ‘splitsen’ gaat het ziekenhuis dit opvangen.

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, locatie Elisabeth, krijgt drie routes waarlangs patiënten op de spoedeisende hulp worden geholpen. Is een patiënt lichtgewond (bijvoorbeeld botbreuk) dan belandt hij op de fast track-afdeling, met zes kamers en twee gipskamers. Snel behandelen en weer naar huis. 

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.