‘Gaan we ooit nog terug?’ Dat was de eerste vraag die ze bij de Tilburgse Stadscamping van de bezoekers van festival Roadburn kregen toen ze twee jaar geleden uit moesten wijken naar een weiland in Moerenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Gaan we ooit nog terug?’ Dat was de eerste vraag die ze bij de Tilburgse Stadscamping van de bezoekers van festival Roadburn kregen toen ze twee jaar geleden uit moesten wijken naar een weiland in Moerenburg. © Still uit video

Stadscamping krijgt nieuwe pipowagens, een treinwagon uit 1932 én Roadburn keert (eindelijk) terug

Di 11 feb: De Roadburn-camping staat voor het eerst in jaren weer in het Spoorpark. Er komen pipowagens aan én de Stadscamping krijgt eindelijk de vervallen treinwagon die weg staat te rotten in de Spoorzone. Het belooft een mooi kampeerseizoen te worden, middenin de stad. 

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.

In samenwerking met indebuurt Tilburg