Een oranje file bij de McDonald’s in Tilburg. Het filiaal op het Piusplein behoort wat bezorgingen betreft tot de drie drukste ‘Macs’ van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oranje file bij de McDonald’s in Tilburg. Het filiaal op het Piusplein behoort wat bezorgingen betreft tot de drie drukste ‘Macs’ van Nederland. © Jules van Iperen/Pix4Profs

Steeds meer, steeds sneller, steeds machtiger: horeca kan niet met en niet zonder de grote bezorgplatforms

TILBURG/OSS - Niets lijkt de opmars van de oranje fietsers in de binnenstad te kunnen stuiten. Zeker niet sinds we in de lockdown verslaafd zijn geraakt aan het gemak van de snelle hap. Welkom in de wereld achter de bezorgmaaltijd. Zowel een vloek als een zegen voor veel restaurants.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.