'Hier adem ik vrij vaak fijnstof in': columnist Frank van Pamelen bouwde elke column met een beginletter aan zijn protest tegen de luchtvervuiling in Tilburg
Volledig scherm
PREMIUM
'Hier adem ik vrij vaak fijnstof in': columnist Frank van Pamelen bouwde elke column met een beginletter aan zijn protest tegen de luchtvervuiling in Tilburg © Facebook Frank van Pamelen

Stiekem bouwde Frank van Pamelen elke column aan zijn ‘stof tot nadenken’

TILBURG - ‘Dat je niet denkt dat ik alles zomaar de hele tijd zit te verzinnen.’ Met die verzuchting op zijn Facebook-pagina heeft BD-columnist Frank van Pamelen een letterkundig geheimpje prijsgegeven.

 1. Bekenaar redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’
  PREMIUM

  Bekenaar redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’

  HILVARENBEEK – Jeroen de Kort is er nog steeds beduusd van. ,,Pff dat was me wat. Ik heb niet nagedacht maar ben meteen tot actie overgegaan.” De 47-jarige inwoner van Hilvarenbeek haalde zondagmiddag een vrouw uit haar brandende woning aan de Goordijk en redde haar zo van een wisse dood. Als hij even later zijn verhaal doet probeert hij relaxt te doen, maar als hij terugdenkt aan dat moment gaat zijn bloeddruk toch weer iets omhoog.
 2. Festivals mogen weer, dus dj en feestneus Matthy van Empel kan eindelijk los: ‘Ik heb energie voor drie personen’
  PREMIUM

  Festivals mogen weer, dus dj en feestneus Matthy van Empel kan eindelijk los: ‘Ik heb energie voor drie personen’

  OISTERWIJK - Het kan weer, het mag weer. Buitenfestivals mogen deze zomer doorgaan zonder anderhalve meter afstand. Goed nieuws voor iedereen, en dan met name voor festivalliefhebbers en dj’s. Matthy van Empel - sommigen kennen hem als muzikant, anderen als voormalig deelnemer van Love Island – is het beide. Dubbelfeest dus voor hem. ,,Wat wil je nog meer”, zegt hij.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.