Volledig scherm
© Thinkstock

Straatverlichting Udenhout laat het al dagen afweten, Enexis werkt aan oplossing

UDENHOUT - De straatverlichting in de straten in het centrum van Udenhout brandde ook dinsdagavond weer niet. Slimstraat, Kreitenmolenstraat, Groenstraat en Schoorstraat zijn, vanaf het kruispunt bij het Raadhuis, in het duister gehuld tot aan de eerste zijstraat. 

Volgens Twitteraar Rob Mallens is dit al tien dagen zo. Bij de gemeente Tilburg zijn sinds zondag meldingen binnengekomen over de defecte verlichting. ,,Het betreft een storing in het aansluitingspunt van de netwerkkabel, een technische storing dus”, stelt een woordvoerder. 

Enexis is volgens hem aan de slag om de storing te verhelpen. Hoe lang dat gaat duren is nog niet bekend. ,,Ze doen daar geen beloftes over, proberen het zo snel mogelijk te regelen.”

  1. Mobiele daklozenopvang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terugbrengt’
    PREMIUM

    Mobiele daklozenop­vang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terug­brengt’

    TILBURG - De caravan die Tilburger Joshua Campbell (38) jaarlijks neerzet voor daklozen in de Nimrodstraat in Tilburg is dinsdag verdwenen. Tijdens de koude nachten legt de Tilburger, die zelf ook een tijd op straat sliep, brood en dekens erin voor mensen die dat hard nodig hebben. ,,Maar een vriend belde mij gisteren om te vertellen dat hij er iemand mee weg zag rijden.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.