Volledig scherm
Waarschijnlijk is het studentenpand, wat ligt gelegen in de wijk Oud-Noord in Tilburg, betreden via een openstaand kiepraam. © Politie

Studentenwoning in Tilburg leeggeroofd: bewoners lieten raam openstaan

TILBURG - Studenten die hun woning niet goed hadden gesloten, zijn woensdagavond laat bestolen. Een of meerdere inbrekers wist of wisten het studentenpand waarschijnlijk via een openstaand raam binnen te komen. Onder meer verschillende elektronische apparaten, sieraden en portemonnees werden meegenomen.

Dat meldt de politie, die meteen waarschuwt. ,,De zomerperiode komt er aan dus daarom vragen we weer aandacht om uw woning goed af te sluiten. Check vooral tijdens deze (warme) zomermaanden of al je ramen goed zijn gesloten.”

De betreffende studentenwoning lag in de wijk Oud-Noord in Tilburg. Hier wonen relatief veel studenten. 

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.