Volledig scherm
Waarschijnlijk is het studentenpand, wat ligt gelegen in de wijk Oud-Noord in Tilburg, betreden via een openstaand kiepraam. © Politie

Studentenwoning in Tilburg leeggeroofd: bewoners lieten raam openstaan

TILBURG - Studenten die hun woning niet goed hadden gesloten, zijn woensdagavond laat bestolen. Een of meerdere inbrekers wist of wisten het studentenpand waarschijnlijk via een openstaand raam binnen te komen. Onder meer verschillende elektronische apparaten, sieraden en portemonnees werden meegenomen.

Dat meldt de politie, die meteen waarschuwt. ,,De zomerperiode komt er aan dus daarom vragen we weer aandacht om uw woning goed af te sluiten. Check vooral tijdens deze (warme) zomermaanden of al je ramen goed zijn gesloten.”

De betreffende studentenwoning lag in de wijk Oud-Noord in Tilburg. Hier wonen relatief veel studenten. 

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.