Volledig scherm
PREMIUM
© BD

Supporter

Natuurlijk wordt het Kroatië. Dat moet. Om heel veel redenen. Punt één omdat Frankrijk het dan niet wordt. Dat is het land dat ervoor gezorgd heeft dat we dat hele WK vanaf de zijlijn hebben moeten lopen gedogen. Zij hebben onze kwalificatie verkloot. Zo zijn ze, die Fransen. 

Die gasten zijn verdorie bijna arroganter dan wij. Eerst stoppen ze allerlei woorden in ons dialect (ze laten ons sjaksjoer affeseere en meepesaant begèrveleure), vervolgens komen ze op onze drugs af, en tot overmaat van ramp zetten ze ons ook nog eens voetbaltechnisch buitenspel. En als wij dan uiteindelijk in Tilburg uit pure èèrmoej de Belgen hebben omarmd, zijn het wéér de Fransen die de boel verpesten. Koppen ze de Duivels uit het toernooi. Fransen gooien van alles in het eten, en vooral roet. Zoveel is wel duidelijk.

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.