Volledig scherm
PREMIUM
De overvallers bedreigden de bewoners met een mes. © Thinkstock

Taakstraf geëist voor steken naar vrouw op Slingepad Tilburg

BREDA - Tegen de man die zaterdag 3 juni met een mes een vrouw zou hebben aangevallen op het Slingepad in Tilburg is donderdag in de rechtbank in Breda een taakstraf van tachtig uur en drie maanden voorwaardelijk cel geëist. Volgens officier van justitie Mark de Graaf beging Tilburger Bowie van B. een poging zware mishandeling.

De zaak werd bekend doordat de politie meteen na het incident een foto deelde van de vermoedelijke dader. Die zou stekende bewegingen in de richting van de buik van de vrouw hebben gemaakt. De 28-jarige verdachte ontkende gisteren in de rechtbank dat hij naar de vrouw stak. Hij zei dat hij het mes alleen in zijn hand hield.

  1. Fietser (56) overleed voor ogen van echtgenote, snorfietser (24) uit Tilburg had te veel gedronken

    Fietser (56) overleed voor ogen van echtgenote, snorfiet­ser (24) uit Tilburg had te veel gedronken

    TILBURG - De 24-jarige snorfietser die vorige week in Tilburg betrokken raakte bij een dodelijk ongeluk, was onder invloed van alcohol. De man blijkt bijna twee keer meer gedronken te hebben dan wettelijk is toegestaan. Hij en een 56-jarige fietser kwamen zaterdag 13 april door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fietser overleed ter plekke, in het bijzijn van zijn echtgenote die naast hem fietste.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.