Volledig scherm
PREMIUM
De overvallers bedreigden de bewoners met een mes. © Thinkstock

Taakstraf geëist voor steken naar vrouw op Slingepad Tilburg

BREDA - Tegen de man die zaterdag 3 juni met een mes een vrouw zou hebben aangevallen op het Slingepad in Tilburg is donderdag in de rechtbank in Breda een taakstraf van tachtig uur en drie maanden voorwaardelijk cel geëist. Volgens officier van justitie Mark de Graaf beging Tilburger Bowie van B. een poging zware mishandeling.

De zaak werd bekend doordat de politie meteen na het incident een foto deelde van de vermoedelijke dader. Die zou stekende bewegingen in de richting van de buik van de vrouw hebben gemaakt. De 28-jarige verdachte ontkende gisteren in de rechtbank dat hij naar de vrouw stak. Hij zei dat hij het mes alleen in zijn hand hield.

  1. Jongen springt van brug op Efteling-bootje: attractie stilgelegd, beveiligers grijpen in

    Jongen springt van brug op Efteling-boot­je: attractie stilgelegd, beveili­gers grijpen in

    KAATSHEUVEL - Een minderjarige Efteling-bezoeker heeft zich zaterdagmiddag flink misdragen in en rondom de bekende bootjesattractie Gondoletta. De jongen sprong vanaf een brug op het dak van één van de varende bootjes en bleef daar vervolgens een tijd lang op zitten. Door beveiligers is de baldadige bezoeker naar de uitgang van het pretpark begeleid, bevestigt een woordvoerster tegenover het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.