De voorzijde van het kantorencluster aan de dr. Hub van Doorneweg in Tilburg. Hier komen geen arbeidsmigranten. Wel in de te verbouwen kantoren aan de achterkant en in een nieuwbouwcomplex.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorzijde van het kantorencluster aan de dr. Hub van Doorneweg in Tilburg. Hier komen geen arbeidsmigranten. Wel in de te verbouwen kantoren aan de achterkant en in een nieuwbouwcomplex. © Ben Ackermans/BD

Tachtig Polen minder naar logiespanden bij Tilburgse wijk De Blaak

TILBURG - Er is een streep gezet door een klein deel van het grote project voor de huisvesting van arbeidsmigranten aan de dr. Hub van Doorneweg. Daardoor vervallen 80 van de in totaal 750 slaapplaatsen die projectontwikkelaar Sabes Vastgoed voor tien jaar wil realiseren nabij de wijk De Blaak.

  1. Studente Sema (21) eist geld terug van universiteit na lesuitval: petitie duizenden keren ondertekend
    PREMIUM

    Studente Sema (21) eist geld terug van universi­teit na lesuitval: petitie duizenden keren onderte­kend

    TILBURG/UDEN - De Udense psychologiestudente Sema Keskin (21) van Tilburg University wil dat studenten compensatie krijgen voor het collegegeld. Haar petitie, die ze binnenkort overhandigt aan het ministerie van Onderwijs, heeft veel medestudenten bereikt en is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend. ,,Ik heb betaald voor colleges, maar online iets vragen aan een docent lukt vaak niet eens.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.