Volledig scherm
PREMIUM
Het Klavier, sinds twee jaar de 'huiskamer' van Kaatsheuvel. © Nico Snels/BD

Teleurstelling en begrip na miljoenentekort Loon op Zand, ‘Het was wel even tot 10 tellen’

LOON OP ZAND - Het onverwachte miljoenentekort van de gemeente Loon op Zand heeft tot gevolg dat projecten waar vrijwilligers soms jaren aan hebben gewerkt, vlak voor de finishlijn zijn stopgezet. De gedupeerde initiatiefnemers reageren teleurgesteld, maar er is ook begrip voor de situatie.

Als een locomotief die met schurende en piepende remmen tot stilstand komt, zo werden donderdag alle kostbare plannen in Loon op Zand abrupt stilgelegd. De gemeente kampt met een miljoenentekort en alle plannen die veel geld gaan kosten liggen daarom voorlopig stil. Zo komt er voorlopig geen besluit over de bouw van een nieuwe Wetering in Loon op Zand, de duurzaamheidsvisie of de ambities om van Loon op Zand een toeristische hotspot te maken.

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.