Bij de feestelijke boekpresentatie van ‘Wie dit leest is kunst’ in NS16. DJ Ras draaide plaatjes en er was een interactieve ‘kunstquiz’.
Volledig scherm
Bij de feestelijke boekpresentatie van ‘Wie dit leest is kunst’ in NS16. DJ Ras draaide plaatjes en er was een interactieve ‘kunstquiz’. © Jan van Eijndhoven

The Living Museum maakt ‘stoeptegel aan kunst’ voor mensen voor wie kunstbeleving niet vanzelfsprekend is

TILBURG - Onder de brug, in gevangenissen, de daklozenopvang of de (gesloten) afdelingen van de GGZ. Daar wil Rob Haen het nieuwe DOE-boek van The Living Museum Tilburg hebben. ‘Wie dit leest is kunst’: ,,Het is één kilo aan kunst en inspiratie voor de mensen bij wie kunstbeleving misschien niet vanzelfsprekend is.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.