Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein voor de Roodloop is nog in aanleg. © Erik van Hest / BD

Tijdsdruk grote uitdaging voor Laco bij inrichting Beekse sportaccommodatie

HILVARENBEEK - Een moderne fitnessruimte, een Turks stoombad en een sauna. Exploitant Laco heeft mooie plannen voor de nieuwe sportaccommodatie in Hilvarenbeek. De vraag is echter op welke termijn die voorzieningen gerealiseerd kunnen worden. 'Er moet nog veel, heel veel gebeuren.'

Bij de eerste oplevering van sportaccommodatie de Roodloop begin juli bleek dat zwembad, sporthal en kleedkamers vrijwel klaar zijn voor gebruik, maar dat de beoogde fitnessruimte volledig 'kaal' is opgeleverd. Dat betekent geen vloer, geen elektra, geen ventilatie, geen plafond. Laco-directeur Bert Lavrijsen had op een iets hoger afwerkingsniveau gehoopt. ,,We willen in deze zaal graag een high class fitnessruimte inrichten, maar dat vraagt nog behoorlijk wat investeringen", zegt hij. 

  1. Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij
    Foto's+video

    Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

    TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.