Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein voor de Roodloop is nog in aanleg. © Erik van Hest / BD

Tijdsdruk grote uitdaging voor Laco bij inrichting Beekse sportaccommodatie

HILVARENBEEK - Een moderne fitnessruimte, een Turks stoombad en een sauna. Exploitant Laco heeft mooie plannen voor de nieuwe sportaccommodatie in Hilvarenbeek. De vraag is echter op welke termijn die voorzieningen gerealiseerd kunnen worden. 'Er moet nog veel, heel veel gebeuren.'

Bij de eerste oplevering van sportaccommodatie de Roodloop begin juli bleek dat zwembad, sporthal en kleedkamers vrijwel klaar zijn voor gebruik, maar dat de beoogde fitnessruimte volledig 'kaal' is opgeleverd. Dat betekent geen vloer, geen elektra, geen ventilatie, geen plafond. Laco-directeur Bert Lavrijsen had op een iets hoger afwerkingsniveau gehoopt. ,,We willen in deze zaal graag een high class fitnessruimte inrichten, maar dat vraagt nog behoorlijk wat investeringen", zegt hij. 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. Die weigert al drie dagen met zijn sleutel - en die van zijn buren - goed open te gaan.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.