Toch nog één passant in de Heuvelstraat, een trimmer.
Volledig scherm
PREMIUM
Toch nog één passant in de Heuvelstraat, een trimmer. © Jan van Eijndhoven

Tilburg: beste (lege) binnenstad van het land?

TILBURG - Alle seinen stonden op groen voor het stadshart van Tilburg. Een rijtje kandidaten op het punt om te tekenen voor nieuwe winkels, de titel beste binnenstad van het land binnen bereik. Nu zet de zittende detailhandel zich schrap. ,,Een shake-out is onvermijdelijk.”

Ze is een onverwoestbare optimist, maar nu moet ook Marlous Mutsaers van boekhandel Gianotten Mutsaers het even uit de tenen halen. 

 1. Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtakker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemdheid
  PREMIUM

  Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtak­ker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemd­heid

  BIEST-HOUTAKKER/TILBURG - Besmet raken met het coronavirus aan de ­andere kant van de oceaan, op een smalle, harde brancard in een privévliegtuig terugkeren naar huis en in Chili uitgroeien tot een nationale bekendheid. Het overkwam de 81-jarige Edwin Janssens uit Biest-Houtakker, maar heel veel weet hij er zelf niet meer van. Twintig dagen lag hij in coma. ,,Het voelde alsof ik een halfuur lag te pitten.”
 2. Koeienkwestie in Riel weer voor de rechter: ‘Had het college van Goirle geen sorry kunnen zeggen?’

  Koeienkwes­tie in Riel weer voor de rechter: ‘Had het college van Goirle geen sorry kunnen zeggen?’

  BREDA/GOIRLE - De uitspraak van de bestuursrechter in 2017 over het houden van koeien aan de Oude Tilburgsebaan in Riel is toen verkeerd geïnterpreteerd door het college van B en W van Goirle. Dat concludeerde de bestuursrechter in Breda vrijdag. ,,Dat betekent dat de heer Kosten twee jaar heeft moeten wachten voordat zijn klacht werd opgelost. Had het college niet een gebaar kunnen maken? Al is het maar een sorry", zo vroeg rechter mr. Kok zich vrijdag af.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.