Tilburg geniet op vol Piusplein: ‘Loving you is a winning game. Aaaioooh’

videoTILBURG - Bierdouches, gejuich en ontlading. Het Piusplein ontplofte zaterdagnacht na de ijzingwekkende ontknoping van het songfestival, waar honderden mensen het nieuwste succesnummer van de Tilburgse Rockacademie zagen winnen.

,,Hij zette ‘m in en het was spot on!”, zegt Yvonne Rooda, oud-zangdocent van Duncan aan de Tilburgse Rockacademie. ,,Hij zat er ook zó lekker in, hij was helemaal senang.” Iets waar ook Koen Lieckens zich helemaal in kan vinden. Hij was Duncan’s bandcoach het eerst studiejaar en ziet sindsdien een enorme vooruitgang. ,,Hij is ongelooflijk gegroeid. Het was altijd al een talent en een persoonlijkheid. Hij staat in de spotlights en weet dat ook te ontwikkelen.”

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.