Jeroen Elias (48, links) en Loet Smits (44) ontvingen bij de start van de kindervakantieweek in De Blaak de Tilburg Trofee voor dertig jaar inzet als vrijwilliger.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Elias (48, links) en Loet Smits (44) ontvingen bij de start van de kindervakantieweek in De Blaak de Tilburg Trofee voor dertig jaar inzet als vrijwilliger. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Tilburg Trofee voor kindervakantiekanjers van De Blaak: ‘Wij worden ouder, de kinderen blijven jong’

TILBURG - De kindervakantieweek in De Blaak, vertier voor 850 kinderen, startte maandag met een even feestelijk als plechtig moment. Burgemeester Theo Weterings overhandigde de Tilburg Trofee aan Jeroen Elias en Loet Smits, die al 30 jaar als vrijwilliger van de partij zijn.

  1. Tilburgse krabt, scheldt en schreeuwt agenten uit haar huis: ‘Het was niet mijn beste avond’
    PREMIUM

    Tilburgse krabt, scheldt en schreeuwt agenten uit haar huis: ‘Het was niet mijn beste avond’

    TILBURG/BREDA - In niets lijkt de 24-jarige Y.Z. op de vrouw die de politie aantrof in een Tilburgs appartement in juni dit jaar. Toen schold ze de vijf agenten uit voor kankerlijers, kankerhoer en probeerde ze zich krabbend los te wurmen toen ze werd aangehouden. In de rechtszaal in Breda is niets over van die agressieve houding. ,,Dit is niet wie ik als persoon ben. Het is niet mijn beste avond geweest.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.