Volledig scherm
Foto ter illustratie. Een 30-jarige Tilburger is aangehouden voor een mishandeling binnenshuis in de wijk de Reit in Tilburg. © Getty Images

Tilburger (30) aangehouden voor mishandeling van zijn ex in Tilburg

TILBURG - Een 30-jarige Tilburger is dinsdagmiddag aangehouden voor een mishandeling binnenshuis in de wijk de Reit in Tilburg. Terwijl agenten de aangifte van mishandeling van zijn ex-partner opnamen, werd de Tilburger op de Nassaustraat gezien door een agent. Die zag hem met hoge snelheid op een motor voorbijrijden. 

De politie kreeg rond 14.00 uur een melding van huiselijk geweld, waarbij de man zijn ex-partner zou hebben mishandeld. Terwijl agenten de aangifte van haar opnamen, zag een andere agent een motorrijder met hoge snelheid over de Nassaustraat rijden. 

Hij hield de bestuurder aan, niet wetende dat het om dezelfde man ging waar vlak daarvoor aangifte tegen was gedaan. Tijdens de controle kwam de agent erachter dat het om de man ging, die verdacht werd van mishandeling. 

Duizenden euro's cash

Bij fouillering werd bij hem een bedrag van enkele duizenden euro’s gevonden en in beslag genomen. De politie onderzoekt de herkomst van het geld. 

Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.