Volledig scherm
Tilburger gooit kratjes bier van balkon © Toby de Kort

Tilburger gooit vanaf balkon kratjes bier op Hart van Brabantlaan

TILBURG - Een inwoner van Tilburg heeft de hulpdiensten donderdagmiddag danig bezig gehouden. De man had rond 14.10 uur meerdere kratjes bier vanaf zijn balkon aan de Hart van Brabantlaan naar beneden gegooid.

De stoep, busbaan en rijbaan lagen bezaaid met glas en bierkratten. Agenten die tijdens een surveillance langsreden zagen dat er vanaf de zesde etage een krat bier werd gegooid. 

Agenten hebben de Tilburger in zijn woning aan kunnen houden met hulp van de hondengeleider. De man bleek onder invloed te zijn van LSD. Er is niemand gewond geraakt.

Volledig scherm
Kratje bier op straat in Tilburg © Politieteam Verkeer Zeeland-West Brabant
  1. Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij
    Foto's+video

    Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

    TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.