Volledig scherm
© Thinkstock

Tilburger met klinker op hoofd geslagen

TILBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is een 17-jarige Tilburger met een klinker op zijn hoofd geslagen, laat de politie weten. De jongen heeft daarbij een scheur in zijn schedel opgelopen. De politie wist niet veel later de verdachte, een 20-jarige Hilversummer, aan te houden. 

Kort voor de aanhouding kreeg de politie een melding dat er aan de Koestraat een vechtpartij met ongeveer vijftien personen gaande zou zijn. Daar aangekomen bleek van een vechtpartij geen sprake meer, maar de politie vroeg de aanwezige groep met jongeren wel te vertrekken. De groep gaf niet direct gehoor aan de oproep, hierop werden wapenstokken ingezet. 

Even later trof de politie aan de Van der Doestraat een gewonde jongen aan, hij zou zijn mishandeld met een klinker. De mogelijke dader kon al snel worden aangehouden aan de Gerard Brandstraat. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en is ingesloten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.