Sander Nooteboom (met de bloemen) overhandigde 100.000 mondkapjes aan Tilburgse zorg- en verpleegtehuizen. Rechts naast hem wethouder Rolph Dols
Volledig scherm
Sander Nooteboom (met de bloemen) overhandigde 100.000 mondkapjes aan Tilburgse zorg- en verpleegtehuizen. Rechts naast hem wethouder Rolph Dols © Kaat van der Weide

Tilburgs bedrijf schenkt 100.000 mondkapjes aan verpleeg- en verzorgingshuizen

TILBURG - Een paar pallets vol met dozen mondkapjes kregen gistermiddag een nieuwe bestemming. Sander Nooteboom van het gelijknamige Tilburgse textielbedrijf sprak zijn connecties aan en regelde er 100.000. Die worden verdeeld onder de Tilburgse verpleeg- en verzorgingshuizen Thebe, De Wever, Amarant en Het Laar. 1800 chirurgische mondkapjes worden gedoneerd aan het ETZ, Elisabeth en het Amphia Ziekenhuis.

 1. OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrikkelijk’
  PREMIUM

  OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrik­ke­lijk’

  TILBURG/BREDA - Een vriend kende iemand die zelf speelgoed maakt. Of M. van W. niet mee een bedrijfje wilde oprichten om dat te verkopen. Vervolgens hoort ze niets meer, maar laat de bank weten dat er fraude wordt gepleegd met de bankrekening van die kersverse onderneming. ,,We worden op het moment overspoeld met dit soort dochter in nood-fraude”, verzucht de officier van justitie bij de politierechter in Breda.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.