Volledig scherm
© Thinkstock

Tilburgse (14) verkracht na chantage met naaktfoto

TILBURG - ,,Ik ga er fysiek en mentaal kapot aan. Hij heeft toch zelf ook een moeder? Een zus, misschien later een dochter?'' Een Tilburgs meisje van 16 gaat al twee jaar door een hel, sinds ze werd misbruikt.

Verdachte Redouan B. (21) ontkent dat hij haar misbruikte, verkrachtte. ,,Ik ken haar niet eens'', zei hij dinsdag in de rechtbank in Breda. De officier van justitie geloofde geen woord van de man en eiste drie jaar cel. Een halfjaar ervan voorwaardelijk, zodat de man ook daarna nog een contact- en een straatverbod kan houden.

Leren kennen in de McDonald's 

Het meisje had verteld dat ze elkaar hadden leren kennen op haar veertiende verjaardag. Ze was met een vriendin bij de McDonald's. Ze hadden daarna veel contact via Whatsapp en het ging over seks. Ze wisselden foto's uit, maar daarna werd Redouan dwingend. Een naaktfoto was niet goed genoeg, haar gezicht moest er ook bij. Dat deed ze uiteindelijk. En daarmee begon het chanteren.

,,Hij was vanaf het begin maar op één ding uit: seks. Met een overduidelijk minderjarig meisje'', concludeerde officier Alexander Koning. ,,De angst spat van het scherm. En het interesseert verdachte niet.''

Ronduit schaamteloos

Uiteindelijk heeft het meisje vijf tot tien keer seks. Tegen haar wil. Niet alleen met verdachte, maar ook met twee vrienden. Soms moet ze midden in de nacht het ouderlijk huis uit sluipen. ,,Ronduit schaamteloos dat je zo met kleine kinderen om kunt gaan'', zei Koning. Het meisje is doodsbang. Redouan loopt nog altijd vrij rond. In elk geval tot de uitspraak op 17 december. ,,Elke dag kan ik op straat met hem worden geconfronteerd. Ik voel me niet veilig.''

  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.