Volledig scherm
© Thinkstock

Tilburgse (14) verkracht na chantage met naaktfoto

TILBURG - ,,Ik ga er fysiek en mentaal kapot aan. Hij heeft toch zelf ook een moeder? Een zus, misschien later een dochter?'' Een Tilburgs meisje van 16 gaat al twee jaar door een hel, sinds ze werd misbruikt.

Verdachte Redouan B. (21) ontkent dat hij haar misbruikte, verkrachtte. ,,Ik ken haar niet eens'', zei hij dinsdag in de rechtbank in Breda. De officier van justitie geloofde geen woord van de man en eiste drie jaar cel. Een halfjaar ervan voorwaardelijk, zodat de man ook daarna nog een contact- en een straatverbod kan houden.

Leren kennen in de McDonald's 

Het meisje had verteld dat ze elkaar hadden leren kennen op haar veertiende verjaardag. Ze was met een vriendin bij de McDonald's. Ze hadden daarna veel contact via Whatsapp en het ging over seks. Ze wisselden foto's uit, maar daarna werd Redouan dwingend. Een naaktfoto was niet goed genoeg, haar gezicht moest er ook bij. Dat deed ze uiteindelijk. En daarmee begon het chanteren.

,,Hij was vanaf het begin maar op één ding uit: seks. Met een overduidelijk minderjarig meisje'', concludeerde officier Alexander Koning. ,,De angst spat van het scherm. En het interesseert verdachte niet.''

Ronduit schaamteloos

Uiteindelijk heeft het meisje vijf tot tien keer seks. Tegen haar wil. Niet alleen met verdachte, maar ook met twee vrienden. Soms moet ze midden in de nacht het ouderlijk huis uit sluipen. ,,Ronduit schaamteloos dat je zo met kleine kinderen om kunt gaan'', zei Koning. Het meisje is doodsbang. Redouan loopt nog altijd vrij rond. In elk geval tot de uitspraak op 17 december. ,,Elke dag kan ik op straat met hem worden geconfronteerd. Ik voel me niet veilig.''

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

Poll

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

Vuurwerk in Tilburg, welk scenario kiest u?

  • Een centrale vuurwerkshow, alleen in het gebied daaromheen een verbod. (7%)
  • Een centrale vuurwerkshow, een vuurwerkverbod in de hele stad. (33%)
  • Vuurwerkshows op meerdere plekken in de stad, verder overal een vuurwerkverbod. (32%)
  • Doorgaan op bestaande weg: vuurwerk mag overal, behalve in enkele vuurwerkvrije zones. (28%)
950 stemmen