Volledig scherm
PREMIUM
Joost van Roosmalen (rechts), Jeroen Wassing (links) en Wouter Weststrate (achtergrond) overleggen met elkaar over de fotoshoot. © Beeld Werkt

Tilburgse bedrijven delen hun spullen: heftruck of fotoshoot, het is snel te vinden bij de buurman

TILBURG - Voor je bedrijf iets nodig dat je maar zelden gebruikt? Ondernemers op de Tilburgse bedrijventerreinen vinden het vlot in de buurt. Dankzij het online-deelplatform Parksharing.

Over ruim een week staat er een uitgebreide fotosessie voor zijn producten gepland. Maar nu al komt Jeroen Wassing van drankengroothandel JQ's de eerste spullen, in dit geval flessen sterke drank, afleveren bij Boefkik van Joost van Roosmalen en Wouter Weststrate. Het is tenslotte maar een halve minuut rijden naar de foto-foodstudio van Boefkik. De bedoeling is dat daar packshots (productfoto's) worden gemaakt van de collectie zelfgemaakte drank van Wassing.

  1. Ongeduldige automobiliste rijdt organisator Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisatie overweegt aangifte
    PREMIUM

    Ongeduldi­ge automobi­lis­te rijdt organisa­tor Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisa­tie overweegt aangifte

    TILBURG - Zwaar. Dat waren de drie ronden op de Swapfiets, een nieuw onderdeel van de Ronde van Korvel in Tilburg. Wethouder Rolph Dols mocht de startbel luiden en de prijzen uitreiken. Zondag werd het evenement, dat jaren stilgelegen heeft, voor de derde keer gehouden. Het verliep echter niet zonder incidenten: organisator Peerke Hessels werd aangereden door een ongeduldige automobilist.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.